Menu
Inloggen

Algemene informatie

Kom sporten bij het leukste en beste sportcentrum in Leidsche Rijn. Bij ons sta jij op nummer 1 om je doelstellingen te behalen. Wij gaan je daarbij helpen! Persoonlijke begeleiding door goede instructeurs in een goed uitgerust sportcentrum mèt airconditioning in de trainingszalen gaan wij jou optimaal begeleiden. Hak de knoop door en lever je zomerkilo's bij ons in zodat je fit en energiek de winter tegemoet gaat. Vragen? Bel gerust, we helpen je graag! Tot snel in de club! Team SDM

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

5 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
K.W. 5-12-2017
Riet 12-10-2017
Gesina 3-10-2017
Gastvrij en alle faciliteiten/ activiteiten aanwezig
Erg vriendelijke ontvangst, je voelt je meteen op je gemak. Alle faciliteiten zijn er. Gewoon vrij sporten of een groepsles is mogelijk. Gezellig hoekje om nog even wat te drinken. Ontspannen sfeer hangt er.
Cathy 22-9-2016
Super
Ik werd heel vriendelijk ontvangen bij de receptie. De receptioniste heeft mij alles uitgelegd en ik werd door haar rondgeleid. Vervolgens stond een sportinstructeur met een stagiair klaar om mij de apparaten uit te leggen en meteen mij te laten ervaren welk gewicht voor mij de juiste was. Conclusie; ontzettend leuk. Het is mijn bedoeling om na mijn werk meteen door te gaan naar de sportschool. Ik moet dus eerst even bekijken of de afstand werk/sporten gunstig op de route ligt. Ik woon hier namelijk nog niet zo lang.
Mw. Oversteegen 19-9-2016
De persoonlijkste sportclub!
Ik werd super gastvrij ontvangen! Daarnaast nam de balie medewerker de tijd om mij informatie te geven over de diverse lessen die bij mij passen. Nu heb ik een uitdagend trainingsprogramma wat past bij mijn doelstelling.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.