Menu
Inloggen

Algemene informatie

Bij Zwem en Polo Club Triton Putten kan iedereen zijn en haar plek vinden om te sporten. Competitie, vriendschap, sociale erkenning, gezond bewegen en een leuke vrijwilligersbaan, deze zwemvereniging biedt het allemaal aan onder het motto: Een leven lang Triton Putten. Bij ons kan je terecht voor wedstrijdzwemmen & waterpolo.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

7 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Loos 24-9-2018
Sportief, gezellig en toegankelijk
Triton Putten is een vereniging, waar nieuwe leden warm worden onthaald! Gezelligheid, sportiviteit en prestatie gaan hand in hand. Wil je recreatief zwemmen of poloën, of juist heel prestatiegericht? Het kan allemaal. Dit komt mede door de goede trainers/begeleiders die met veel passie de trainingen verzorgen!
Patrick 18-8-2018
Laagdrempelig en professioneel
Ik dacht dat ik wel een aardig stukje kon zwemmen. Meteen na de intro les kwam ik tot de conclusie dat er nog genoeg te leren was. A en B diploma leer je overleven in het water en met de lessen bij de Triton masters ga je echt een niveau hoger. Hier leren ze je heel rustig, stap voor stap de kneepjes van het vak. De instructeurs laten je volledig in je waarde mbt je kennen en kunnen maar zullen altijd proberen je aan het einde van de lessen een gevoel geven dat je iets geleerd hebt dan wel een betere conditie hebt gekregen. Kortom erg fijn om hier te trainen. Niks moet alles mag. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau en de trainers spelen hier erg goed op in.
Jonne Born 10-8-2018
Gezelligste vereniging!
Hele gezellige vereniging van jong tot oud. Goed of slecht maakt allemaal niet uit. Iedereen kan lekker mee trainen. Het leuke is met de gemotiveerde zwemmers zijn we al best wel ver gekomen!
Gerben 3-9-2017
Goede sfeer in een groeiend team
Zpc Triton is een fijne club. Ikzelf zit hier op waterpolo en geniet daar vol op van. Er is een goede sfeer, waarin teamgenoten elkaar helpen en je samen toewerkt naar mooie prestaties. Samen groei je in de trainingen en wedstrijden. Her is fijn dat ieder op zijn eigen manier kan bijdragen aan de club en het team.
Mieke 25-7-2017
Zwempleziee
Als oudere 'jongere'train ik al een tijdje bij de masters. Lekker trainen met de jeugd, waarbij gelet wordt op techniek maar het plezier zeker niet vergeten wordt. Een aanrader voor mensen die wat meer willen als gewoon baantjes trekken.
Henriette 22-7-2017
Leuke sportieve vereniging
Ik als moeder en jury bij het wedstrijd zwemmen vind dat er veel aandacht is voor de kids. Het is met een grote familie. Als ik kijk hoe van groot tot klein van jong naar oud met elkaar omgaan kan ik alleen maar zeggen TOP! Er is concurrentie, je wordt aangemoedigd, getroost, gelachen, we gaan af en toe naar de MAC, kortom een leuke vereniging waar je traint en op je eigen niveau kunt presteren
Kimberley 22-7-2017
Super club!
Dit is een ontzettend gezellige club. Samen zijn we een echte zwem familie met de zwemmers en trainers bij elkaar. Iedereen heeft het super naar de zin. Hier staat het plezier voorop, maar gaan de zwemmers ook met stappen vooruit. Een echte aanrader voor de persoon met passie voor zwemmen die ook graag een grote groep vrienden er bij krijgt!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.