Menu
Inloggen

Algemene informatie

Wij zijn er voor jou als zwemmen of waterpolo je hobby, passie, leefstijl …. (vul zelf maar in) is. Ook als je graag eens kennis zou willen maken met de zwem- of polosport staan wij graag tot je dienst. Als je vooraf even een afspraak maakt kun je altijd vrijblijvend een aantal keren mee trainen om de sfeer te proeven. Steenwijk’34 is vooral een gezellige club waar iedereen op zijn eigen niveau in een prettige omgeving kan sporten. Er is voor elk wat wils. Naast het zwemmen en poloën wordt er jaarlijks tal van activiteiten georganiseerd zoals een kampeerweekend, meerdaagse toernooien, familiedag enzovoorts. De club kent gelukkig een flink aantal vrijwilligers (meestal de ouders van de leden of de oudere leden zelf) die meehelpen de club te maken en houden tot wat die is. Zonder al die handen, voeten en vooral hoofden, heeft Steenwijk ’34 geen bestaansrecht.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

2 reviews

50% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Nico 28-3-2018
Het lijkt wel een familie
We zijn super goed ontvangen, er hangt een prettige sfeer, trainers zijn vriendelijk en bereid om dingen ook aan de ouders uit te leggen. Ons kind kijkt er elke dinsdag en donderdag naar uit om weer te mogen zwemmen bij deze club.
Julia 5-12-2017
Slechtste ervaring ooit
Wij kwamen op de afgesproken tijd recreatief zwemmen. Er was niemand bij de receptie. We zijn toen maar de overige sporters achterna gelopen en belandden in de kleedkamers. Daar was alles netjes. Kluisjes kosten geld! Waardoor iedereen waardevolle spullen meenam in het zwembad. Zwembad hebben we gevonden ook weer door iemand achterna te lopen. Aanduiding ontbreekt. Het zwembad bleek in banen verdeeld te zijn en er zwommen wedstrijdzwemmers. Zelf maar een aardige badman/coach? opgezocht en verteld van de AH actie. Kende hij overigens niet. We mochten in de baan van de langzamere (wat je langzaam noemt, gepensioneerde wedstrijdzwemmers) meezwemmen. Doordat er alleen door gebrek aan ruimte baantjes gezwommen konden worden, kon de gepensioneerde wedstrijdzwemmer niet doorzwemmen en zwom hij om ons heen, maar dit resulteerde in wat trappen in je zij of op andere plekken. Dus moest je elke keer goed uitkijken en dit bevorderde het plezier al helemaal niet. Voor hun was het ook lastig, deze indringers in hun baan, maar ons plezier in zwemmen was ook wel uitgedoofd. Toen bleek nog, dat het trapje wat verzonken was in het zwembad niet geschikt was voor wat oudere mensen met minder kracht in hun armen, dus na een paar baantjes het zwembad uitkomen was ook een hele opgave. Verder nog veel last gehad van blauwe plekken en spierpijn, dus hier komen we niet meer! NB: de beschrijving van AH sportactie en de activiteit kwamen absoluut niet overeen qua verwachtingen!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.