Menu
Inloggen

Algemene informatie

In Roden (Drenthe) aan het Oosteinde 7A, ligt de prachtige 9 holes golfbaan van Golfclub Holthuizen. De baan is spannend, uitdagend en door verschillende afslagplaatsen op alle holes, ook heel afwisselend. In juni 2017 is naast de "grote baan" een nieuwe volwaardige 9 holes par 3 baan geopend, "Kleintje Holthuizen". De holes op een par 3 baan zijn veel korter dan de holes op een reguliere golfbaan. Dit betekent dat golfers minder afstand afleggen en de holes sneller (in ca. 1 uur) kunnen spelen. Golfen is de ideale combinatie van bewegings- en denksport. Door het beoefenen van de golfsport ben je lekker buiten bezig. Gedurende een ronde van 9 holes loop je op de grote baan ongeveer 3 km en verbrand je gemiddeld 718 calorieën. Golfen is goed voor je balans en je concentratie en kan op alle niveaus vanaf de vroege jeugd tot op gevorderde leeftijd gespeeld worden. Golfclub Holthuizen beschikt over uitstekende les- en oefenfaciliteiten. Er is een moderne golfshop en een overdekte en verlichte driving range. Verder zijn er een chipping- en een putting green en twee oefenbunkers. Onze enthousiaste golfpro Isi Zejnulahu geeft golflessen op alle niveaus. Alle lessen en trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gegeven. Ook voor de jeugd is er een speciaal les- en trainingsprogramma. Op onze website www.golfclubholthuizen. nl onder het kopje "golfschool" vindt u de actuele lesaanbiedingen. Golfclub Holthuizen is een gezellige, laagdrempelige vereniging met ruim 600 actieve en enthousiaste leden die de golfsport, de club en de golfbaan een warm hart toedragen. Op onze website vindt u informatie over verschillende (proef-)lidmaatschappen en arrangementen. We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met onze golfclub en -baan.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

10 reviews

80% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Titia Dam 26-11-2018
Introductie golf
Gastvrij onthaald bij Golfclub Holthuizen
Mirjam Venekamp 18-11-2018
Golf
Arjen 11-11-2018
Mooie kennismaking met golf
Prima ontvangst met een goede introductie van de golfsport. De golfbaan ligt in een prachtige omgeving.
Aliias 8-11-2018
Xx
Xx
Marco Boonstra 4-11-2018
Heel goed
Ontvangen met koffie, een duidelijke uitleg van het spel. Daarnaast van de golfpro leuke les gehad er kon op elk niveau een balletje geslagen worden. Met een goede puntsgewijze uitleg
Diana 14-10-2018
Appelgebak
Ontvangen met appelgebak op een zonovergoten dag. Het kon slechter. Golfen is een onverwacht leuke sport. Leuke Pro ook. Nog twee lessen te gaan!
Duncan 14-10-2018
Slagroomgolf
Imara 3-12-2017
Cees 22-10-2017
Uitstekende les gehad in golf
Zaterdagmiddag was het prachtig weer toen we les kregen op de baan. We hebben de beginselen van het golfspel geleerd en geoefend. Ontspannen en leerzaam.
Willemien 8-10-2017

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.