Menu
Inloggen

Algemene informatie

Bowls Club Tilburg is een kleine recreatieve vereniging gericht op 55+-ers. Wij spelen op dinsdag- en donderdagmiddag van 13u tot 16u in de accommodatie van Tafeltennisvereniging Irene (Insulindestraat 3a - Tilburg). Tijdens deze speeluren nemen we ook ruim de tijd voor een kopje koffie en gezellig praatje. Wij spelen Bowls, een precisiesport die een beetje verwant is aan jeu de boules maar heel spannend is doordat de afgeplatte ballen, bowls, een lichte curve maken. Meestal spelen we in teams maar ook individueel kun je goed uit de voeten. Ontdek ook hoe leuk Bowls is. We laten je heel graag kennismaken met deze laagdrempelige balsport. Ervaring is niet nodig omdat onze leden klaarstaan om je te helpen. • Voor iedereen toegankelijk • Niet aan leeftijd gebonden • Zowel spannend als ontspannend • Fysiek niet veeleisend • Betaalbaar • Gezelligheid op de eerste plaats. Wij ontvangen je graag!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

1 review

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Robert Barclay 9-8-2018
Perfecte vereniging voor ouderen
Wil je op een laagdrempelige manier recreatief bewegen in een kleine vereniging dan is Bowls Club Tilburg perfect. Gewoon lekker overdag bezig zijn, kopje koffie en een praatje op z'n tijd en verder geen poespas. Het spelletje is lastiger dan het lijkt, lekker uitdagend!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.