Menu
Inloggen

Algemene informatie

De vereniging kent een lange en roemruchte historie en heeft een aantal (sub)toppers binnen de Nederlandse tafeltenniswereld afgeleverd. Op dit moment spelen de dames landelijk 2e divisie en de heren landelijk 3e divisie en de overige herenteams spelen in de diverse afdelingsklassen. Bij de jeugd speelt jongens1 landelijk C-divisie en de overige 4 teams in de afdelingsklassen. De seniorenteams spelen door de week en hebben op vrijdagavond altijd hun thuiswedstrijden vanaf 20.00 uur. De 1e teams en de jeugd spelen op zaterdag, hun wedstrijden spelen vanaf 14.30 uur. In januari nemen de spelers deel aan de clubkampioenschappen en de afdelingskampioenschappen plaats. Ook organiseert Tafeltennis Nijmegen diverse toernooien voor haar eigen leden. Daarnaast organiseert Tafeltennis Nijmegen ook de Nederlandse Kampioenschappen A en B voor de jeugd. Deze vinden plaats in de Jan Massinkhal. Maar ook de recreatieve speler of 55+ speler kan bij ons terecht. Verenigingsleven en gezelligheid staan bij ons ook hoog in het vaandel. Trainingen zijn als volgt: Maandag: 16.00 tot 18.00 uur: 55+ vrij spelen 18.00 tot 19.15 uur: basisscholieren 20.45 tot 22.00 uur: vrij spelen Dinsdag: 20.00 tot 23.00 uur: vrij spelen Woensdag: 16.00 tot 17.30 uur: 55+ vrij spelen 18.00 tot 19.15 uur: jeugd 20.45 tot 22.00 uur: vrij spelen Vrijdag 09.00 tot 12.00 uur: 55+ vrij spelen Zondag 11.00 tot 13.00 uur: vrij spelen Komt u gerust eens langs op de Luciaweg 9 in Nijmegen.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

0 reviews

0% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.