Menu
Inloggen

Algemene informatie

Voorburg Cricket Club (VCC) is een cricketvereniging uit het Zuid-Hollandse Voorburg. De vereniging werd opgericht op 1 juni 1932. In 2002 werd VCC voor het eerst in de geschiedenis landskampioen, momenteel speelt het eerste elftal op het een na hoogste niveau in Nederland, de Hoofdklasse. VCC behoort tot de grootste verenigingen van Nederland met zo'n 200 leden die spelen in zes seniorenelftallen (waaronder 1 dameselftal) en 7 jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. VCC is hofleverancier van de nationale jeugdteams. In 2006 is VCC verhuisd naar Sportpark Westvliet in Voorburg. In 2008 is begonnen met de aanleg van een graswicket, dit wordt vanaf 2010 bespeeld.

  • Sfeerbeelden

0 reviews

0% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.