Menu
Inloggen

Algemene informatie

Korfbalvereniging Wordt Kwiek is de korfbalvereniging van Jubbega en Hoornsterzwaag en bestaat sinds september 2014 100 jaar. Wordt Kwiek heeft een roemrucht verleden met diverse internationals en veelal korfbal op het hoogste niveau in Nederland. Wordt Kwiek neemt aan de competitie in het seizoen 2014-2015 deel met een drietal seniorenteams waaronder een midweekteam. Daarnaast verdedigen de junioren en diverse aspiranten-, pupillen- en welpenteams de clubkleuren. Voorts beschikt WK over een groep van 18 kangoeroes. Met 180 leden is Wordt Kwiek in Friesland een korfbalvereniging met een gemiddeld ledenbestand, de commissies zijn goed ingevuld. De binnen WK actieve commissies zijn: Technische Commissie, Jeugd Commissie en Evenementen Commissie. Wordt Kwiek speelt op het (gras)veld op zijn eigen accommodatie 't WK Hiem aan de Leidijk, de zaalwedstrijden worden gespeeld in MFG De Kompeneije welke centraal in Jubbega ligt.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

0 reviews

0% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.