Menu
Inloggen

Algemene informatie

Welkom bij Budo Academy Physical. Budo is een verzamelnaam voor verschillende oosterse krijgskunsten (judo, aikido, kickboxing, mma enz). Budo Academy Physical heeft het grootste aanbod van Nederland en is daarom als expert, uniek op dit gebied. Op onze website is dit enorme aanbod van oosterse krijgskunsten te zien. Wij hebben een zeer uitgebreid lesrooster met verschillende disciplines zowel traditioneel als modern. Er zijn lessen voor de kinderen, volwassenen, beginners en gevorderden. Het maakt voor ons niet uit of je nog geen ervaring hebt of juist heel veel.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

1 review

0% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Onno 15-5-2018
Geen begrip
Wel op de website zetten dat je kunt omgaan met autisme maar komt in de praktijk niks van, maar daarna wel voor 6 maanden betale .

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.