Menu
Inloggen

Algemene informatie

OTC De Warande kent een rijke historie als de eerste tennisclub van Oosterhout. De exacte oprichtingsdatum is een goed bewaard geheim. De archieven van een Oosterhouts Weekblad getuigen van een eerste tennistoernooi in de zomer van 1941 op: "mooie banen verfraaid en gezelliger gemaakt door den aanleg van een aardig clubhuis met terras". Ruim 70 jaar later doen we nog steeds recht aan onze uitstraling. Met gepaste trots bieden we onze gasten (spelers en relaties) een verzorgd en goed gefaciliteerd tennispark in een groene omgeving. We beschikken over elf smashcourt banen, een sfeervol clubhuis met terras dat perfect zicht geeft op spannende wedstrijden tennis. Wat kan OTC De Warande je bieden? Het mooiste tennispark van West Brabant, mogelijkheid tot training bij twee tennisscholen, tossfaciliteiten, een sterke competitie, vele (KNLTB)toernooien, aansluiting bij een enthousiaste groep vrijwilligers, en een heerlijke keuken. We zijn een (inter) actieve vereniging voor alle leeftijden en tennisniveaus waar het hele jaar door getennist kan worden en activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud, met een prestatief en recreatief karakter. Voor vrijwel iedere doelgroep zijn er mensen die zich inzetten om activiteiten te organiseren. Van een open toernooi commissie tot aan de actieve jeugdcommissie en jeugdopleiding, die ervoor zorgt dat jong talent zich kan ontplooien. We zien je graag een keer langskomen!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

7 reviews

86% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
sjoerd (gjl) 27-10-2017
leuke kennismaking met tennis
leuke vlotte les, mooi opgebouwd van diverse technieken en uitleg naar een echt wedstrijdje.
G. 13-9-2017
Teamtennis voor 'senioren plus' (65+ en veel ouder)
Senior-plussers kunnen 2 x ochtenden in de week een balletje slaan en hun koffiepraatjes houden. Teamtennis: Het kan niet anders. Je hoort er altijd bij.
Oscar 20-8-2017
Het leven na een potje tennis
De bar met heerlijke biertje en wijntjes bezegeld elke keer weer de fijne tennisavond!
Marie Louise 16-8-2017
Voel me thuis
Voel me er thuis, leuke mensen, leuke trainers en een gezellig competitieteam! Je mag zijn wie je bent.
John 16-8-2017
Hier kun je het hele jaar je energie kwijt
11 banen van een moderne ondergrond zodat je het hele jaar door je energie kwijt kunt. Voor iedereen is er op zijn of haar nivo een groepje te vinden om zo fanatiek als JIJ wilt mee te spelen
Mignon 16-8-2017
Club voor jong en oud - recreatief en prestatief
Lekker actieve en gezellige club. Zeer divers aanbod van activiteiten - het hele jaar door. Diverse recreatieve en prestatieve activiteiten. Prachtig clubhuis in mooie groene omgeving.
Helen 16-8-2017
Geweldige locatie en in een mooie bosrijke omgeving, clubhuisis een plaatje
Voor ieder lid is er een tennismaatje te vinden, tossmoment op maandagavond voor leden, vele competitiemogelijkheden en een goed gevulde activiteitenkalender. Het is genieten.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.