Het Platform Verenigingsadvies wordt door de doelgroep zélf georganiseerd; ongeveer elk (half) jaar wordt de werkgroep die activiteiten organiseert als het ware ‘ververst’ met nieuwe werkgroepleden die zelf verenigingsadviseur zijn. De behoeften van de verenigingsadviseurs aan kennisdeling, netwerkvorming en kennisontwikkeling staan centraal bij de activiteiten die worden georganiseerd. Het komende najaar gaat de werkgroep ook regionale/provinciale bijeenkomsten organiseren die in het teken staan van samenwerking tussen de verenigingsadviseurs onderling.

 

Inschrijving Platform Verenigingsadvies 2019 geopend!

Na de eerdere edities in Rotterdam en Utrecht zal dit jaar het evenement Platform Verenigingsadvies plaatsvinden bij de KNVB Campus in Zeist. Tijdens dit evenement wat georganiseerd wordt door en voor verenigingsondersteuners, -adviseurs en alle professionals die clubs ondersteunen, adviseren en begeleiden willen we jullie inspireren, informeren en vooral ook kennis laten delen. Bekijk hier de uitnodiging en de laatste informatie omtrent de workshops. Gelijk inschrijven

Terugblik Platform Verenigingsadvies 2018

Een succes!

We kunnen weer terugkijken op een mooie editie! Op donderdag 8 november 2018 kwamen meer dan 100 verenigingsadviseurs naar SV Kampong.

Hier kun je de inhoudelijke toelichting op het programma vinden. Tijdens de bijeenkomst is er veel informatie verstrekt. Bekijk hieronder de aftermovie en lees hier het verslag van Platform Verenigingsadvies 2018.

Regionale verbinders NOC*NCSF 
Hier kun je het overzicht vinden van de regionale verbinders waar NOC*NSF mee samenwerkt. Doe er je voordeel mee!

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij platformverenigingsadvies@nocnsf.nl.

Huidige samenstelling van de werkgroep:

Jeroen Koomen, SportSupport Kennemerland
Hanna van Vreeswijk, Gemeente Nissewaard
Hubert Habers, Team Sportservice 
Tommie Withagen, KNLTB
Suzanne Vedder, NOC*NSF
Enzo de Regt, MOOIwerk Breda
Fedor van Berkel, Gemeente Amsterdam
Gaby Spierts, KNVB

Vind je het leuk een bijdrage te leveren aan het Platform Verenigingsadvies? Neem dan contact op met Suzanne Vedder van NOC*NSF via suzanne.vedder@nocnsf.nl.

*

Terugblik Platform Verenigingsadvies 2017

Op vrijdag 15 september 2017 stond het Platform Verenigingsadvies weer op de agenda. Na een succesvolle editie in Amsterdam in 2016, vond de bijeenkomst dit jaar plaats in Rotterdam, tijdens het WK Triathlon. De bijeenkomst was onderdeel van Sportief Verbinden en ook dit jaar weer een groot succes!

Hier kun je de inhoudelijke toelichting op het programma vinden.

Terugblik Platform Verenigingsadvies in Amsterdam 2016

Op 6 en 7 juli 2016 was het Platform Verenigingsadvies in Amsterdam. Het programma bestond uit diverse scholingen. De presentaties kunt u hieronder terugvinden.

Bestuurlijke vernieuwing
Vrijwilligers
Ledenwerving & -behoud
Sportverenigingen en inzet van arbeid (WOS)