Over het programma

Voor 4 tot 6-jarigen bieden wij Funkey! Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen. Dit programma bestaat uit bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een vorm van hockey. Voor de oudere groepen bieden wij het Urban Hockey Lesprogramma, dat bestaat uit zes “experiences”. Iedere Experience kent 4 tricks (individueel), 1 battle (tegen elkaar) en 1 challenge (met elkaar). Op de leskaarten vind je een icoontje naar de filmpjes van iedere trick, battle en challenge.

Links

Funkey lesprogramma
bezoek
Urban lesprogramma
bezoek

Over deze bond

De KNHB zet zich in om kwalitatief goed hockeyaanbod te bieden en de clubs te ondersteunen door kennis te delen. Wij organiseren de hockeycompetitie, zorgen ervoor dat de Nederlandse teams zo goed mogelijk kunnen presteren en iedereen kennis kan maken met hockey en met plezier kan (blijven) hockeyen!

Over deze sport

In Nederland zijn er meer dan 255.000 hockeyers! Het overgrote deel speelt veldhockey bij een van de 322 verenigingen maar er zijn ook hockeyers die zichzelf en elkaar uitdagen met Urban Hockey!
Urban Hockey is een uitdagende, coole vorm van hockey die je overal kunt spelen, ook op straat. Het bestaat uit Streethockey waarbij je 3 tegen 3 speelt of 5 tegen 5 en Urban Skills & Tricks, Challenges & Battles.

Urban Hockey wordt gespeeld in de wijk, op de vereniging, tijdens Urban Sports Events in samenwerking met de verenigingen of bij jullie op school!

Jouw contactpersoon

Floor den Daas
Doelgroepen

Algemene gegevens

Gerelateerde sporten

Urban Hockey
Urban Hockey

Zaalhockey
Zaalhockey

G-Hockey
G-Hockey

Hockey
Hockey

Rolstoelhockey
Rolstoelhockey

LG-Hockey
LG-Hockey

Veldhockey
Veldhockey

Trimhockey
Trimhockey

Resultaat

Zoek naar sportclubs

Vind een bijbehorende sportclub in de buurt van jouw school. Veel sportclubs vinden het leuk om hun sport te promoten bij jouw in de klas of op de club zelf!