Ik ben een sporter:

Vraag: Ik zoek op een specifieke sport maar krijg geen resultaten, terwijl ik zeker weet dat er sportclubs van die sport bij mij in de buurt zijn?
Antwoord: We werken aan het compleet krijgen van het overzicht van sportclubs. In eerste instantie via bij NOC*NSF aangesloten sportbonden. Nog niet alle sportbonden doen mee aan Sport.nl. Clubs kunnen ook zichzelf op de kaart zetten en zo wordt het overzicht steeds meer aangevuld. Je kunt ook helpen zelf je eigen club op de kaart te zetten.

Vraag: Ik kom mijn club wel tegen, maar er staat bijna geen informatie op? Hoe komt dat en kan ik daar iets aan doen?
Antwoord: Dit kan komen doordat nog niemand bij de club extra informatie op het profiel van de club heeft geplaatst. Je kunt je club helpen door op de profiel pagina een suggestie ter verbetering te doen. Upload een foto, vul informatie aan, en deze suggesties worden doorgestuurd naar de club en naar de redactie van sport.nl. Samen met de club kijken we dan naar je suggestie en verbeteren we het profiel van de club.

Vraag: Ik heb een recensie geplaatst maar zie die niet terug? 
Antwoord: Elke recensie die geplaatst is, wordt bekeken door onze redactie. Als de recensie goedgekeurd is, wordt de recensie zichtbaar op Sport.nl. Mocht je vragen hebben over recensies en ratings stuur dan een e-mail naar support@sport.nl 


Vraag:
 Ik heb vijf vragen beantwoord maar zie maar één waardering? 
Antwoord: Sport.nl neemt het gemiddelde van je waardering op de vijf vragen. De gemiddelde waardering wordt afgerond naar het dichtstbijzijnde hele resultaat.

Vraag: Ik ben op zoek naar een nieuwe sport maar weet niet goed wat bij mij past? 
Antwoord: Vanaf begin februari staat op Sport.nl de Sportwijzer online. Na het invullen van een aantal vragen krijg je een suggestie welke sport goed bij je kan passen.

Ik ben een sportaanbieder:

Vraag: Hoe is mijn sportclub op Sport.nl terecht gekomen?
Antwoord: Als je sportclub lid is bij een sportbond die aangesloten is bij NOC*NSF kan jouw club door die sportbond toegevoegd zijn aan de Sport.nl-database. Met een eigen profiel staat je club daarom op Sport.nl.


Vraag: Mijn sportclub staat niet op Sport.nl, hoe kan dat?
Antwoord: Is je sportclub lid bij een sportbond die niet is aangesloten bij NOC*NSF, dan kan het zijn dat je sportclub nog niet op de kaart staat. Ook als jouw sportbond nog niet meedoet aan sport.nl kan dit het geval zijn. Je kunt wel zelf  je club op de kaart te zetten
 

Vraag: Hoe pas ik het profiel van mijn sportclub op Sport.nl aan?
Antwoord: Als je sportclub door jouw sportbond is toegevoegd aan de Sport.nl-database, dan is er een kennismakingsmail gestuurd naar het e-mailadres dat is opgegeven door de sportbond. In deze e-mail is een link geplaatst die toegang geeft tot de bewerk-pagina van jouw sportprofiel. Mocht je de e-mail en link niet meer hebben, stuur dan een e-mail naar support@sport.nl. Je ontvangt dan een nieuwe link.


Vraag: De link uit de kennismakingsmail werkt niet, wat kan ik doen?
Antwoord: In sommige e-mailprogramma’s kan de link minder goed werken. Kopieer dan de hele link in de adresbalk van je internetbrowser om zo in de bewerk-pagina van je sportprofiel te komen. 


Vraag: Ik heb een aanpassing gedaan op mijn profiel en wil dat opnieuw doen, dat lijkt niet te lukken?
Antwoord: Nadat je een aanpassing hebt gedaan en deze hebt opgeslagen bekijkt de redactie van Sport.nl naar deze aanpassingen. Pas na deze goedkeuring kun je opnieuw wijzigngen aanbrengen. Mocht het niet lukken een aanpassing goed door te voeren, stuur dan een e-mail naar support@sport.nl


Vraag: De locatie waar wij sporten klopt niet en kan ik niet uit de locatielijst selecteren? Wat kan ik doen?
Antwoord: Stuur naar support@sport.nl een mail met de naam en locatie van de sportlocatie. Wij voegen dan de locatie toe aan onze locatie-database waarna je deze locatie kunt selecteren.


Vraag: Hoe verwijder ik mijn profiel van Sport.nl?
Antwoord: Als je geen profiel wilt op Sport.nl kun je een e-mail sturen naar support@sport.nl. Wij controleren dan of jouw gegevens overeenkomen met de gegevens die over dat profiel bekend zijn (zodat we zeker weten dat het verzoek tot verwijdering klopt) waarna we het profiel verwijderen.

 

Mijn vraag staat niet tussen de FAQ, wat kan ik doen?

Stuur je vraag naar support@sport.nl en we zullen proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.