Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Subsidie mogelijkheden voor internationale sportevenementen

In het Beleidskader sportevenementen wordt het evenementenbeleid voor de komende jaren beschreven. De zogeheten aansprekende internationale sportevenementen én de verdere vergroting van de maatschappelijke spin off spelen daarin een belangrijke rol. In het beleidskader zijn ook de criteria en voorwaarden opgenomen waaraan een subsidieaanvraag moet voldoen.

De Nederlandse Sportraad adviseert over een subsidieaanvraag. Op hun website staat meer informatie over de procedure en de criteria.

Mocht u vragen hebben over het indienen van een subsidieaanvraag, dan kunt u contact opnemen met de volgende personen: