Menu
Inloggen

Welkom op de portal 45+ van Sport.nl. De toegangspoort tot informatie en inspiratie over sport voor iedereen van 45 tot 65 jaar. Onze sportbehoeften en sportmogelijkheden veranderen met onze leeftijd. Daarom is deze speciale portal voor jouw leeftijdsgroep geopend. Hier krijg je gemakkelijk toegang tot alle informatie en inspiratie die aansluit op jouw behoeften. Van artikelen over bijvoorbeeld gezondheid, voeding, training en beleving tot informatie over sporten en sportclubs bij jou in de buurt.

Doel

Sport.nl is een initiatief van NOC*NSF en een aantal sportbonden en tot stand gekomen in samenwerking met De Lotto. Het doel van het initiatief is om meer sporters voor de sport te behouden en nieuwe sporters te werven. Meer over Sport.nl lees je hier.

Wil je reageren?

Je vragen en opmerkingen ontvangen we graag via content@sport.nl.

  • Redactie
45+
NOC*NSF