HideMyBell is een stuurhouder en fietsbel in één. Je hebt hiermee als racefietser altijd een bel bij je, die bijna niks weegt en ook niet opvalt. De makers beloven je dat de bel niet trilt als je fietst op een wat minder goed wegdek en dat hij een luid en duidelijke klingel laat horen.

Nieuwe versie

De HideMyBell werd vorig jaar bedacht door Mathijs, redacteur bij het blad Fiets. Vanwege het succes is er sinds deze week een nieuwe versie, verkrijgbaar voor alle soorten fietscomputers. De nieuwe versie heeft aan de onderkant een bevestigingspunt waar je een voorlamp of een actiecamera aan vast kunt maken.

Camera onder je bel

Met een universele adapter kun je die lamp of camera ook onder je bel hangen. Daardoor kun je onderweg gave beelden maken van je fietstraining. Of je gebruikt de lamp voor extra goede verlichting van het wegdek waarop je fietst.

 Aanschaf

Een standaard HideMyBell schaf je aan voor 34,95 euro. Wil je er ook een adapter voor een actiecamera of een lamp bij, dan betaal je 42,95 euro. De bel is te koop in de webshop op www.hidemybell.cc.

Bike MOTION

Wil je de fietsbel eerst in het echt bewonderen voordat je ‘m aanschaft? Kom dan dit weekend naar Bike MOTION in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar is HideMyBell aanwezig in hal 11, stand 40. En natuurlijk vind je op deze beurs ook allerhande andere gear voor sportieve fietsers. Bike MOTION duurt nog tot en met maandag.

 

Bron: Fiets.nl en Bikemotionbenelux.nl

Publicatiedatum: 22-10-2016